Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Colonna Coffee

September 2020 Colonna Coffee

 

     Gospodič na zgornji sliki je Maxwell Colonna-Dashwood, veliko ime na kavni sceni. Prihaja iz mesta Bath, v okraju Somerset. Skupaj z ženo Lesley sta odprla kavarno Colonna And Smalls, ki privablja kavne turiste iz Velike Britanije in celega sveta, saj ponuja izkušnjo na najvišjem nivoju! Vsekakor vredna obiska, če vas pot zanese v ta čudoviti del Velike Britanije.


     Ampak Maxwell ni samo ponosen lastnik kavarne, temveč tudi trikratni angleški barista prvak in barista finalist na svetovnem prvenstvu. Njegov zagnanost in predanost kavi se kaže v neverjetni inovativnosti. Je avtor knjige "Water for Coffee", ki v potankosti opiše, kako vpliva sestava in kemijske lastnosti vode na kvaliteto kavnega napitka. Ta knjiga je obvezno čtivo za vsakogar, ki se želi res kvalitetno posvetiti pripravi kave. Priporočamo!

     S to knjigo je res zaslovel, vendar ne spi na lovorikah, saj se je lotil še lastne linije Nespresso kompatibilnih kapsul! Ni prvi, vendar prav gotovo najboljši, kar se tiče kapsul. Strokovnjaki so enotni, njegove kapule so nedvomno vrhunske. Uspelo mu je pričarati okus, ki ga poznate iz kvalitetnih specilaty kavarn, v Nespresso aparatih. Za res ultimativno izkušnjo je razvil tudi poseben aparat za kapsule, ki omogoča nastavljanje temperature in prilagojen tok vode.

    

     Veseli nas, da boste lahko tudi vi ta mesec okusili kave tega inovatorja in zanesenjaka, predanega kavnega eksperta z juga Velike Britanije! Predstavili vam bomo kave iz Brazilije, Kolumbije in Burundija! Ampak več o njih, kot ponavadi, v naslednjih dneh!

 

     Naročite do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici oktobra! Pražene po naročilu samo za vas!


Obiščite www.jumpinggoat.eu in izberite velikost paketa, vse ostalo uredimo mi.

  • Sep 03, 2020
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!