Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Cophi Solutions
Uri in Cophi Solutions
     Oktobra vam predstavljamo poljsko pražarno CoPhi Solutions in njenega lastnika, kavnega navdušenca, Urija Wollnerja!
     Uri se je preselil iz Izraela na Poljsko, da bi dokončal svoj študij medicine, a je imel že nekaj izkušenj kot barista in nekaj tudi s strežbo.
     Medtem, ko je študiral, opravljal dve službi in skrbel za otroka, se je Uri odločil narediti še en odločilen korak, odpreti svojo kavarno. Prej kavarnico, veliko vse 21 kvadratnih metrov. Ta kavarnica je predstavljala Urijevo obsedenost s kavo. Različni načini priprave, pripomočki vseh vrst, kave iz vsega sveta.
     Njegov namen je bil tak, kot je namen vsakega pravega kavnega navdušenca, spoznati tudi druge s tem čudovitim svetom specialty kave. Trudil se je ustvariti skupnost, okolje, v katerim bi se vsak, ki bi želel spoznati več o kavi, počutil domače.
    Njegova predanost kavi sega dlje od lastništva kavarne. Izbira zeleno kavo, praži, oblikoval je tudi svoj dripper, organizira poljski Aeropress Championship, poznate ga morda tudi po nogavicah s kavnimi motivi, ki smo jih nekaj časa tudi mi prodajali v naši trgovini, pred enim letom pa z njimi razveselili naše naročnike.
     
     Veseli smo, da boste lahko tudi vi okusili njegovo predanost kavi. Predstavili vam bomo tri kave iz njegove ponudbe, ampak kot vedno, o kavah v naslednjih dneh.
     ❗️ Naročite do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici novembra! Pražene po naročilu samo za vas!
     ‼️ Ne pozabite, poštnina za naše pakete je brezplačna po Sloveniji! In ne samo to, naš abonma ni obvezujoč, lahko ga pavzirate, spremenite velikost ali odjavite že po enem mesecu!
     ❤️ Izkusite ljubezen na prvi požirek!
  • Oct 18, 2020
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!