Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Elbgold

Leto 2020 zaključujemo s pražarno, ki svoje kavoljubce navdušuje že 16 let!

(slika/copyright Elbgold)

     Predstavljava vam še zadnjo pražarno v letu 2020. Spet se bomo zavihteli na sever, spet v Nemčijo, natančneje v hamburško četrt Schanzenviertel! Tam sta leta 2004 Annika Taschinski in Thomas Kliefoth ustanovila pražarno Elbgold. Vrhunska kava in z njo povezan način življenja. Ustanovitelja dajeta veliko na celostno podobo, ki ne vključuje samo praženja, temveč tudi vso verigo pridelave in nenazadnje kulturo uživanja kave.


     V 16tih letih delovanja so se dodobra zasidrani v nemško kavno sceno in prejeli mnoga priznanja za svoje delo. Reviji Crema in Feinschmecker sta jih označili kot “najboljšo nemško pražarno”. Znani so po svojih naprednih espresso blendih kot tudi tudi skrbno izbranih single origin filter kavah, skupno imajo v trenutni ponudbi več kot 15 različnih kav! Svojo ponudbo lepo zaokrožijo z lastno pekarno in slaščičarno, znani so po svojih cheesecakih in veganskih torticah.


     Veseli naju, da boste lahko tudi vi poskusili odlične kave te priznane in med kavoljubci čislane pražarne s severa Nemčije. Škoda samo, da ne moremo poskusiti tudi njihovih slaščic. ;)

     Več o kavah, kot ponavadi, v naslednjih dneh! Še malo in boste tudi vi uživali v zlatu z reke Elbe!

 

     Naročite do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici januarja! Pražene po naročilu samo za vas!


Obiščite www.jumpinggoat.eu in izberite velikost paketa, vse ostalo uredimo mi.

 

     Ne pozabite, poštnina za naše pakete je brezplačna po Sloveniji! In ne samo to, naš abonma ni obvezujoč, lahko ga pavzirate, spremenite velikost ali odjavite že po enem mesecu!

 

Izkusite ljubezen na prvi požirek! 

  • Dec 17, 2020
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!