Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Jonas Reindl Coffee Roasters

Dunaj, mesto presenečenj!
Druga pražarna letos je Jonas Reindl Coffee Roasters!

 

Tisti, ki nas spremljate že dlje (in ni vas malo, hvala❤️), veste, da vsako leto obiščemo dunajski festival kave. Deloma zato, ker je Dunaj vedno fino obiskati, zmazati kak kos Sacher torte ali pregrešno dober jabolčni zavitek pri Demlu, večinoma pa z namenom spoznavati nove avstrijske pražarne!

 

🤔 Kvaliteta kave na Dunaju, sicer znanem po kavarniški kulturi, žal ne dosega nivoja kvalitete, ki jo narekuje duh časa, sploh v svetu specialty kav! Ampak tudi najdaljše tradicije se prekinjajo! To potrjuje Philip in njegova pražarna Jonas Reindl Specialty Coffee, ki je trdno usidrana na dunajskem zemljevidu specialty kavarn že od leta 2014!

 

❗️Ampak najprej malo zgodovine! Na sliki zgoraj je postaja Schottertor, zgrajena leta 1961. Zgraditi jo je dal dunajski župan Franz Jonas, arhitekti pa so jo oblikovali v ovalno obliko, ljubkovalno imenovano po ponvi za pečenje oz. "reindl"-u! Zato ji domačini rečejo kar Jonas Reindl!

➡️Jonas Reindl torej ni resnična oseba, poleg postaje je tudi ime pražarne, ki jo je ustanovil Philip Feyer, kavni entuziast, zadolžen za praženje in nabavo surove kave! Ime je res posrečeno, vendar kave so tiste, ki so nas prepričale ob našem obisku! Na espressu Etiopija, prijetno čokoladna, z nežno aromo gozdnih sadežev, na filtru pa Burundi s svojo tipično afriško sladkobo, nežen in hkrati izrazito saden.

 

❗️Prevzeti z okusi smo takoj navezali stike in veseli smo, da boste že naslednji mesec lahko tudi vi poskusili kave Philipove pražarne Jonas Reindl Coffee Roasters!

 

 

➡️Kot vedno, vam bomo tudi ta mesec predstavili tri kave, tokrat iz Gvatemale, Etiopije in Ruande. Ampak več o kavah na socialnih omrežjih!

 

 

❗️Naročite se na naš abonma do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici marca! Pražene po naročilu, samo za vas!

➡️Obiščite www.jumpinggoat.eu in izberite velikost paketa, vse ostalo uredimo mi.

 

 

❗️Ne pozabite, poštnina za naše pakete je brezplačna po Sloveniji! In ne samo to, naš abonma ni obvezujoč, lahko ga pavzirate, spremenite velikost ali odjavite že po enem mesecu!

In ja, darilo za naročnike je zraven tudi v najmanjšem paketu!

 

 

❤️Izkusite ljubezen na prvi požirek!

 

  • Feb 09, 2020
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!