Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Kiss The Hippo

Novembra vam predstavljamo londonsko pražarno Kiss The Hippo, kjer sta stopila skupaj dva barista prvaka!

     Poleti leta 2018 se je tako v Richmondu, jugozahodnem delu Londona, odprla kavarna in pražarna Kiss The Hippo, ki stajo ustanovila Joshua Tarlo, 2019 in 2020 barista prvak Velike Britanije in Paul Ross, barista prvak leta 2018.

     Kavarna se nahaja daleč stran od vrveža bankirskega City-ja v Londonu, urejena tako, da je v isti zgradbi tudi pražarna. Takoj, ko stopite skozi vrata, se vam oči spočijejo na vrhunski opremi proizvajalcev La Marzocco, Mahlkonigin Victoria Arduino, v pražarni pa se mogočno kaže 15kg pražilec podjetja Loring

     Trajnost je beseda leta 2020, toda pri Kiss The Hippo naredijo več kot večina, ko gre za podkrepitev trditev z dejanji. Podpirajo vrsto organizacij, ki se ukvarjajo s projekti za ohranjanje kave v prihodnosti, vključno z World Coffee Research in Kew Gardens Coffee Research Program, kjer domuje ena najnaprednejših raziskovalnih skupin za kavo na svetu. Prav tako so dolgoletni partnerji Rainforest Trust UK, ki si prizadeva zaščititi ogrožene gozdove in prosto živeče živali po vsem svetu, in fundacija Just a Drop, ki pomaga pri oskrbi s čisto vodo 228 učencem na srednji šoli Mwambui v Keniji.


     V njihovi kavarni so vse slamice, skodelice, posode in jedilni pribor kompostirani, uporabljena plastika pa je primerna za recikliranje. Kot rečeno, uporabljajo pražilec Loring S15, enega najbolj okolju prijaznih pražilcev na trgu, ki porabi približno 80% manj goriva kot drugi. Kiss The Hippo so v postopku pridobivanja potrdil, s katerimi bi postali prvo specializirano podjetje za kavo, ki v Veliki Britaniji praži ogljično nevtralno.

 

     Veseli smo, da boste lahko tudi vi okusili njihove kave. Popeljali vas bomo v tri države istega kontinenta, ampak kot vedno, o kavah v naslednjih dneh.

 

     Naročite do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici decembra! Pražene po naročilu samo za vas!


Obiščite www.jumpinggoat.eu in izberite velikost paketa, vse ostalo uredimo mi.

 

     Ne pozabite, poštnina za naše pakete je brezplačna po Sloveniji! In ne samo to, naš abonma ni obvezujoč, lahko ga pavzirate, spremenite velikost ali odjavite že po enem mesecu!

 

Izkusite ljubezen na prvi požirek! 

  • Dec 17, 2020
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!