Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Manhattan Coffee Roasters

Januar 2021 Manhattan Coffee Roasters

     Esther Maasdam in Ben Morrow sta leta 2017 ustanovila Manhattan Coffee Roasters v pristaniškem mestu Rotterdam na Nizozemskem.


     Navdih za ime Manhattan izvira iz Roterdamskega pristanišča in zgodovine trgovske ladjevske poti med Nizozemsko in Ameriko iz 19tega stoletja. Spektakularno mestno obzorje in ikonični mostovi čez reko Maas so Rotterdamu prinesli vzdevek “Manhattan na Maasu”!

     Esther in Ben imata več kot 30 let skupnih izkušenj v kavni industriji in že vrsto let se aktivno udeležujeta tekmovanj, kjer sta oblikovala dober odnos s partnerji na obeh koncih kavne verige. V njuni pražarni je omarica za trofeje nabito polna, v njej so pokali z Latte Art, Cup Tasters in Coffee Masterstekmovanj!

     Pri Manhattan Coffee Roasters se osredotočajo na iskanje in praženje zanimive, visokokakovostne specialty kave. Kavo nabavljajo neposredno ali preko zaupanja vrednih uvoznikov. Zavzemajo se za prihodnost industrije s sodelovanjem in naložbami s kmeti, proizvajalci in vodji skupnosti ter verjamejo v dolgoletne odnose s svojimi partnerji. Da bi kar najbolje izkoristili te neverjetne kave, pražijo na prenovljenem Probat Lg12 iz 1950-ih, ki ga je Ben prilagodil s sondami pt1000, ki merijo temperaturo zraka, kavnega zrna in okolja ob pražilcu, vse z namenom, da lahko zagotovi popolno natančnost, nadzor in ponovljivost vsake serije.


     Ben in Esther kategorizirata svoje kave v tri kategorije, Specialty, Rare in Exceptional. Seveda sva se za vas potrudila po najboljših močeh in rezervirala kar dve kavi iz kategorije Rare, za naročnike velikega paketa pa eno iz kategorije Exceptional! Več podrobnosti o kavah razodeneva čez 14 dni! ;) 
 

     Naročite do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici februarja! Pražene po naročilu samo za vas!


Obiščite www.jumpinggoat.eu in izberite velikost paketa, vse ostalo uredimo mi.

 

     Ne pozabite, poštnina za naše pakete je brezplačna po Sloveniji! In ne samo to, naš abonma ni obvezujoč, lahko ga pavzirate, spremenite velikost ali odjavite že po enem mesecu!

 

Izkusite ljubezen na prvi požirek! 

  • Jan 01, 2021
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!