Pražarna meseca je Mutley & Jack's Coffee Roasters iz Stockholma! Izberi svoj paket do 30.6.!

Pražarna meseca - Muttley & Jack's Coffee Roasters

Junij 2021 Muttley & Jack's Coffee Roasters

     Jack je 15 let delal s humanitarnimi in okoljskimi neprofitnimi organizacijami, preden se je polno posvetil svoji strasti do specialty kave. Vrednote, ki so ga pripeljale do dela v "neprofitnem" svetu, so prav te vrednote, ki so ga pritegnile v podjetje s specialty kavo:

     »Vsi si želimo trajnostnega planeta, kjer ljudje živijo dostojanstveno in v sožitju z naravo. Če je kava pravilno vzgojena in pripravljena, je lahko veliko več kot le okusna pijača - to je način, kako pozitivno okrepiti življenje ljudi na vsakem koraku po verigi. "

     Jack je s praženjem kave začel nekaj let nazaj, ko je preživel čas na ruandski kavni farmi. Od takrat je skušal bolj razumeti to zapleteno, čudovito alkimijo, ki je potrebna za ustvarjanje popolno praženega zrna. Nekaj ​​časa se je učil pri odličnih pražarjih v Dublinu in Berlinu in leta 2017 osvojil srebrno medaljo na švedskem prvenstvu v praženju kave (Swedish Roasting Championship 2017).


     Poleg kave je Jackova velika ljubezen še bostonski terier z imenom Muttley. Ta štirinožni sveženj energije je nenehno opozorilo, da je v njem življenje, v katerem lahko uživamo, tečemo po gozdu, uživamo v družbi prijateljev ali se zgrnemo pred prijeten ogenj. In, seveda, da je življenje prekratko za pitje slabe kave.

    
     Naročite do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici julija! Pražene po naročilu samo za Vas!

  • Jun 10, 2021
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!