Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Nomad Coffee Roasters

Ole! Pražarna meseca je Nomad Coffee iz Barcelone!

🤓 Barcelona je glavno in največje mesto v Kataloniji. To čudovito mesto ima vse tisto, kar krasi vsa znana evropska mesta, tudi odlične pražarne specialty kave.


➡️ Kadarkoli prične kdo razlagati zgodbe o tem, kako je specialty kava prispela v Barcelono, ne more mimo pražarne Nomad Coffee, ki jo je odprl Jordi Mestre leta 2014.


➡️ Jordi, nekdanji španski barista prvak, je svoje kilometre nabiral v Londonu, pri Nude Espresso! S svojo predanostjo je postal talentirani barista, pražar, nekaj časa je vozil po Londonu celo svoj mobilni voziček s kavo! Od tod tudi inspiracija za ime “Nomad”, še preden se je vrnil v Barcelono.


❗️ V dveh letih po odprtju je pražarna postala sinonim za kvaliteto! Že od vsega začetka v njegovi kavarni ne boste našli brezkofeinske kave ali dobili sladkorja ob naročilu! Vendar to njegovih strank ne moti! Zdaj vodi že tri svoje kavarne, njegove kave strežejo v mnogih drugih kavarnah in restavracijah, svoje brbončice pa razvajajo tudi mnoge zadovoljne stranke po vsej Evropi!


➡️ Spoznajte tudi vi njegov nač�in praženja, saj smo veseli, da vam lahko predstavimo to špansk�o zvezdo v svetu specialty kav.

 

❗️ Naročite se do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici maja! Pražene po naročilu samo za vas!

 

➡️ Ne pozabite, poštnina za naše pakete je brezplačna po Sloveniji! In ne samo to, naš abonma ni obvezujoč, lahko ga pavzirate, spremenite velikost ali odjavite že po enem mesecu!

❤️ Izkusite ljubezen na prvi požirek!

  • Apr 14, 2020
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!