Pražarna meseca je Ditta Artigianale iz Firenc! Izberi svoj paket do 31.7.!

Pražarna meseca - Sloane Coffee Roastery

Spoznajte pražarno meseca, Sloane Coffee Roastery!

 

❗️ Ta mesec vas popeljemo v državo, ki je morda niste pričakovali, Romunijo. V njenem glavnem mestu, Bukarešti, biva skupina kavnih navdušencev, ki so svoje znanje in izkušnje pridobivali v tujini, potem pa to s pridom izkoristili in se zavihteli med najboljše pražarje na svetu! Lani so namreč osvojili laskavo drugo mesto na World Roasting Championship-u.

➡️ Sloane Coffee Roastery sta ustanovila Cosmin Mihailov in Teodora Pitis, Cosmin je osem let brusil svoje brbončice pri Maxwellu Colonna-Dashwood. To je ta, ki je napisal "Water for Coffee", zdaj že "biblijo" o vodi inje tudi lastnik pražarne Colonna Coffee. Teodora pa predstavlja podjetniški del dua Sloane Coffee.

 

 

➡️ Pražijo na pražilcu IR12 podjetja Diedrich. Nad tem pražilcem sta jih navdušila Anne Lunell in Charles Nystrand, mož in žena, ustanovitelja švedske legendarne pražarne Koppi! Skupaj z Nickom Mabey-jem pražarne Assebly Coffee so tako ustvarili res kvaliteten tim, ki je z izkušnjami Cosminu pripomogel k uspehu!

 

❗️ Veseli nas, da boste lahko tudi vi ta mesec okusili kave te nove, a vrhunske pražarne iz glavnega mesta Romunije! Lahko vam izdamo, da bodo kave tokrat ameriške, ampak več o njih, kot ponavadi, v naslednjih dneh!

 

➡️ Naročite do konca meseca, če želite prejeti kave te pražarne v prvi polovici avgusta! Pražene po naročilu samo za vas!

 

  • Jul 17, 2020
  • Kategorija: News
  • Komentarji: 0
Pusti komentar

Komentarji morajo biti odobreni, preden bodo objavljeni. Hvala za razumevanje!